VASÁRNAPI LEVÉL: új apróhirdetési oldal és videógaléria

Furucz ZoltánAmikor e sorokat írom, kint kitartóan esik az eső. A tavasz még várat magára, inkább a tél végére jellemző időjárás bosszantotta mostanában a galambászokat is. Március 14. óta többször havazott, most meg egyfolytában esik. A dúcok zárva, az elmúlt hetekben talán ha fél tucatszor tudtam kiengedni a galambokat, akkor is az egyiket elvitte a héja.

A szobába zárva azonban megpróbáltuk hasznosan tölteni az időt. A weboldalunkon régi adósságainkat próbáltuk pótolni azzal, hogy még kényelmesebbé és könnyebben kezelhetővé tegyük az egyes funkciókat. Megújítottuk például apróhirdetési oldalunkat, ahová bárki bármikor szabadon és ingyen töltheti fel hirdetéseit, amelyek azonnal meg is jelennek. Ezekhez képeket is lehet mellékelni, ettől látványosabb, érdekesebb lesz a hirdetés. Ha valaki valamit keres, egyszerűen böngészhet, elég csak a legfrissebbek, vagy a legnépszerűbbek gombra kattintani és azonnal megnézheti a feltöltött anyagokat. Ha a hirdetés címére kattint, a megjelenő új ablakból válaszolhat is a hirdetőnek – ez egyelőre a feltöltő, azaz a főszerkesztő – , vagy továbbküldheti ismerősének. Lehetőség van arra is, hogy ha valaki valamit keres, de nem találja, feliratkozzzon egy értesítőre, amely az adott kategóriába feltöltött legfrissebb hirdetésekről küld levelet.

(A cikk teljes terjedelmében szabadon olvasható!)

Szóval számos jó funkciója van az új oldalnak, kérlek, nézz körül otthon és ha valamire már nincs szükséged, hirdesd meg bátran. Nem csak a nagy értékű dolgokat szeretnénk az oldalon látni, hanem amolyan bolhapiacként is működhetne, ami azt jelenti, hogy ha van valami felesleges dolog, amit el akarsz ajándékozni, nosza itt a lehetőség, hirdesd meg.

A másik újdonságunk a videógaléria. Sokáig kerestük a legjobb megoldást, most úgy gondoljuk, megtaláltuk. El is kezdtük feltölteni a már meglévő anyagokból, a legfrissebbet éppen ma tettük nyilvánossá, a legutóbbi küldöttgyűlésen elhangzott fegyelmi bizottsági beszámolót. A jövőben lehetőség van arra is, hogy az általatok készült videók is felkerüljenek az oldalra, ezért ha ilyen szándékotok van, kérjük, jelezzétek.

Mindkét újdonság, ahogy mondani szokás, beüzemelés alatt van. Bármilyen észrevételt, javaslatot, szívesen fogadunk. (Furucz Zoltán)

VASÁRNAPI LEVÉL: ma ne keress, a kerepesi galambásztalálkozón vagyok!
Aktuális? Doppingolás a galambsportban

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..