Szövetségi küldöttgyűlés: csak szabályszerűen

szövetség logójaA március 8-án megtartott szövetségi küldöttgyűlésen a napirendnek megfelelően az elnöki beszámolót két fontos bizottság jelentésének ismertetése követte. Elsőként Rózsa Ernő, az ellenőrző bizottság elnöke számolt be tapasztalataikról.

Rózsa Ernő ismét arra hívta fel a figyelmet, hogy az egyesületek, tagszövetségek tevékenységére vonatkozó jogszabályokat maradéktalanul be kell tartani. Szólt a szövetség gazdálkodásáról is, bejelentése szerint a pénzügyek intézése a szabályok szerint történik, a különböző nyilvántartások vezetése megfelelő.

Az ellenőrző bizottság elnöke is szólt a névtelen feljelentésről, ő is fontosnak tartja, hogy az adóhatósági ellenőrzés komolyabb megállapítás nélkül zárult.

Rózsa Ernő nem e napirendi pontnál, de később bejelentette: magas életkora és egészségi állapota miatt nem vállalja a jelölést az ellenőrző bizottság elnöki posztjára. ♦

Postagalamb világbajnokság: érkeznek a galambok
Ötven év galambászat: "Sok beszéd, szegénység"

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..