Szövetségi küldöttgyűlés: megújulás a választáson

szövetség logójaAz idei szövetségi küldöttgyűlés utolsó napirendje volt talán mind közül a legfontosabb: a választás. Bárdos István elnöknek nem akadt kihívója, de az elnökség így is több fontos poszton megújult, ami reményt ad rá, hogy az elkövetkező években egy dinamikusabb, célratörőbb és határozottabb csapat vezesse, irányítsa a magyar postagalambsportot.

Némi meglepetést okozott, hogy az alelnöki poszton váltás következett be, Molnár Mihályt Doholúczki Tibor követi. Ugyanilyen, bár sokak által várt személycsere történt a versenybizottsági elnöki poszton is, ahol Belák Ottó után most már Konrád János kapta ezt a funkciót. Bekerült az elnökségbe friss emberként ifjabb Bartoli Rudolf is, aki tapasztalt tagszövetségi vezető és kitűnő versenyző is egyben.

Váltás történt az ellenőrző bizottság vezetői posztján is. Bár a tagság bizalma továbbra is megvolt a grémiumot éveken keresztül szakszerűen és jól irányító eddigi vezetőben, Rózsa Ernőben, idős sporttársunk magas korára hivatkozva maga kérte, hogy ezúttal már ne őt jelöljék. Sőt, mindjárt javaslatot is tett utódjára, Kupai Bélára, ki nemrég ment nyugdíjba egy felelős pénzügyi posztról, tehát nagy tapasztalatokkal rendelkező szakember, aki ráadásul el is vállalta a feladatot.

A megújult elnökség és egyéb szervezetek hamarosan megtartják első megbeszéléseiket, hiszen heteken belül kezdődik az idei versenyszezon és több, ma még nyitott kérdést is megnyugtatóan le kell zárni addig. ♦

Kerepesi galambász nap: indul a Galamb Derby!
Szövetségi küldöttgyűlés: vita a Derby Klubról

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..