Galamb Derby Klub: egymillió forintos díj!

Derby-galambszallito5Újabb kezdeményezést indított el a Galamb Derby Klub. A honlapján megjelent tájékoztatást szerint sportunk "krémje" versenybe szállhat a soha nem látott egymillió forintos első díjért. "Keressük a bajnokok bajnokát, a dobogósok dobogósát!" – írják honlapjukon.

Részt vehet minden olyan tenyésztő, aki 2013 vagy 2014-ben egy Derby versenyen, a Derby Ligában, egyesületi, tagszövetségi vagy maraton klub szinten, bármelyik bajnokságban a dobogón végzett, illetve országos versenyen vagy Derbyn pénzdíjat nyert.

szabadon olvasható

A kiírás szerint a Derby Klub megszervez egy "békítő szándékú, közösségre törekvő" versenyt július 26-án Döbelnből. Fejenként 10 galamb kosarazható. A részvételi díj 10.000 forint. A hasonló esélyek érdekében az induláshoz az kell, hogy a dúc a magdeburgi felresztési helytől minimum 710 kilométerre legyen..

Derby Liga módszer értékeléssel a dobogós helyezéseket díjazzák:

– az 1. díj: 1.000.000 Ft

– a 2. díj: 500.000 Ft

 – a 3. díj: 250.000 Ft

A 4–10. helyezett 25.000 ft bánatpénzben részesül.

A Derby szervezőire érvényes a fair-play-kódex, tehár nem vehetnek fel pénzdíjat. Ezért ha pénzdíjas helyezést érnek el, hosszabb lesz a bánatpénz lista – áll a kiírásban, amely nemrég került fel a klub honlapjára.

A piacon lövöldözött a galambokra, elítélték
Dél-Duna Tagszövetség: kaparós cimke a gyűrűn

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..