Derby Klub: díjátadás és buli mindenkinek

Derby-galambszallito5Valódi galambászünnepre készülnek a Derby Klub tagjai az elkövetkező hetekben. A most következő hétvégén még lesz egy kemény versenyük Magdeburgból, majd rá egy hétre Döbelnből rendeznek egy különleges feleresztést, amelynek győztese 1 millió forintot vihet haza.

Mint a kiírásban olvasható, ezen részt vehet minden olyan tenyésztő, aki 2013-ban vagy 2014-ben egy derby klubos versenyen, a Derby Ligában, az egyesületben, a tagszövetségben vagy maraton klub szinten bármelyik bajnokságban a dobogón (tehát 1., 2. vagy 3. helyen) végzett, illetve országos versenyen vagy derbyn pénzdíjat nyert.

szabadon olvasható

Részvételi díj tenyésztőnként 10.000 Ft. Kivétel nélkül mindenki, a szervezők is, maximum 10 galambot kosarazhat. Hasonló esélyek érdekében magdeburgi minimális dúctávolság 710 km kell legyen.

Normális esetben a döbelni verseny július 26-án a délutáni órákra befejeződik, este pedig órabontás lesz Kerepesen. Ekkor – tudtuk meg Nagypál László főszervezőtől – a szokásoknak megfelelően egy bulival is várják az érdeklődőket. Fontos szolgálati utasítás: a porgramot úgy állították össze, hogy ne csak a galambászok, hanem a hozzátartozók – feleségek, barátnők – is jól érezzhessék magukat, ezért ajánlott a páros megjelenés!

Az 1.925.000 Ft pénzdíjazású BAJNOKOK LIGÁJA órabontásán, 2014. július 26-án, szombaton kerül megrendezésre az idei év galambderby záró ünnepsége Kerepesen:

– órabontás: 20:00-tól 22:00-ig 

– ünnepélyes díjátadás: kb. 22:30 -kor

PROGRAMOK:

– 20 órától énekel Báder Mariska, zongorán kísér Mága Zoltán az Astoria Belvárosi Mulatóból

– 20:30-tól vacsora

– 21 órától bűvészmutatvány

– kb. 21:30-tól sztárfellépő: Stefano

– kb. 22 órától sztárfellépő: Sláger Tibó

– kb. 23:30-tól sztárfellépő: Fásy Zsüliett és Fásy Ádám.

A szervezők szívesen látnak mindenkit, nem csak azokat, akik a klubban versenyeznek, hanem minden érdeklődőt, hiszen jövőre már kibővített gyűjtési körrel indul a program: a honlapjukon közzétett információk szerint eldőlt, hogy Kerepes mellett Szentendrén és Vácon is lesz lehetőség a pénzdíjas versenyekre kosarazni. (Furucz Zoltán)

Sötét jövő: gyorsan változik az időjárás
Derby Klub: kérésre bővítik a gyűjtési kört

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..