Dél-Balaton Röpcsoport: győztesek és a szupertombola

Dél-Balatoni Röpcsoport díjkiosztójának résztvevői-700Ha bárki meghallja a Balaton szót az országunkban vagy Európában, akkor a fényesen csillogó vízfelület jut az eszébe, s megannyi élmény, amiket a tó nyújt egész nyáron. De van egy nemes esemény, amely a télzáró és tavaszköszöntő időszakban kerül megrendezésre. S ez nem más, mint a Dél–Balaton Röpcsoport díjkiosztó ünnepsége!

SZABADON OLVASHATÓ IKON-150Idén a siófoki Aranyszarvas étterem adott otthont az ünnepségnek. Horváth László köszöntötte a meghívott vendégeket és a sporttársakat. A Balatonfőkajáron megrendezett kiállítás szervezésében részt vett sporttársaknak köszönetét fejezte ki, hiszen annak bevétele megalapozta a díjkiosztó büdzséjét. Mielőtt elkezdődött volna a díjak átadása, a délutáni napsütés tavaszi hangulatot csempészett a terembe.

ingyenes újság minta

Díjazásban részesültek az utankénti egyéni és csapatgyőztesek, a távolságonkénti csapatok, sampionok és az emlékversenyek.

Ahogy beesteledett, úgy sorban fogytak el az asztalról a serlegek. Majd a fenséges vacsora után a sima és a szupertombola következett. A szupertombola lényege, hogy, akit kihúznak, az kiesett, s a végén, aki benn marad, az nyeri a szuper galambokat vagy ajándékkosarakat. Az idén hat szuper nyeremény volt, de amíg elértünk e bűvös számig, volt izgalom bőven.

Meghívott vendégként szeretném megköszönni, hogy sok–sok éve részt vehetek a díjkiosztó ünnepségen és szívesen térek vissza, mert nem csak sporttársnak, nem csak barátnak, hanem szinte családtagnak érezhetem magam. (Varga Andrián)

Dél-Balaton Röpcsoport általános távú csapatbajnokság, 2014:

1. Tóth Imre 1.cs. Y16
2. Tóth János 1.cs. K07
3. Körmendi Ferenc 1.cs. Y16
4. Pataki Dénes 1.cs. K07
5. Ondrusek István 1.cs. K07
6. Gondán Sándor 1.cs. Y16
7. Téli János 2.cs. Y16
8. Teplán Lajos 1.cs. K07
9. Bischof Gábor 1.cs. K07
10. Tóth Gyula Zoltán 1.cs. Y16

A ragadozókkal is küzd a maratonos specialista
VASÁRNAPI LEVÉL: Az ismeretlen katona

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .