Küldöttgyűlés: vita a Derby Klubról és más dolgokról

szövetség logójaA szövetség idei küldöttgyűlésén az elnöki beszámoló, valamint az ellenőrző és a fegyelmi bizottságok jelentése után került sor a hozzászólásokra. A korábbiaktól eltérően most mindössze egyetlen téma akadt, amely némi indulatot kavart: a Derby Klub és a szövetség együttműködése.

Emellett bemutatkozott az ország legfiatalabb tagszövetségi elnöke, Nagy Endre is, aki mindjárt egy ésszerű javaslatot tett. Azt indítványozta, hogy ne a tagdíjból adjunk kedvezményeket különböző jogcímeken, hanem a versenyengedély árából. Ezzel is arra ösztönözhetnénk a sporttársakat, hogy versenyezzenek és kikerülhetnénk azokat a nem egészen tiszta helyzeteket, amikor valaki azért lépteti be a gyerekét, a nagypapát, a felségét, hogy meglegyen a létszám a gyűjtéseknél, s ehhez még tagdíjkedvezményt is kap.

SZABADON OLVASHATÓ IKON-150A tanácskozáson felszólalt Gotthard László, a Derby Klub vezetője, aki kijelentette: nem kérni jött, hanem az együttműködést felajánlani. A klub a saját útját járja, s ha valahol akadályba ütköznek, akkor megkeresik a megoldást. Ezzel nem értett egyet Báthor Antal, aki már a tavalyi küldöttgyűlésen is kemény szavakkal bírálta a Derby Klubot, s az idén sem fogta vissza magát.

Szóba került az elnöki beszámolóban már elhangzott téma, a régebbi chipgyűrűk hamisíthatósága is. Valami tenni kellene, hogy kizárjuk a csalás lehetőségét – hangzott el.

A vitát Bárdos István szövetségi elnök válaszai, majd a szavazás zárta le. Egy küldött nemmel voksolt és nem fogadta el a beszámolókat. (Furucz Zoltán)

 

Derby Klub: a jövő hétvégén indul a milliós BL-sorozat
Galambvezérelt rakétát terveztek az amerikaiak

Hozzászólások

Küldöttgyűlés: vita a Derby Klubról és más dolgokról — 1 hozzászólás

  1. Küldöttgyűlés: a visszautasítás, gáncsoskodás, kevés!Javaslat kell. Inkább a galambászok igényei szerint kellene az versenyeket szervezni. Ha így lett volna én sem lépek ki.Az eszi-nemeszi idő lejárt! Győzzön a jobbik, hajrá Derby Klub.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..