VASÁRNAPI LEVÉL: Galambegészségügy mindenkinek

Furucz ZoltánAz elmúlt időszakban sokan kerestek meg minket, s kérték tanácsainkat galambegészségügyi kérdésekben. Ezekre a legtöbbször a tapasztalataink alapján válaszoltunk, néhány esetben állatorvos véleményét kértük és továbbítottuk. A téma iránt elapadhatatlan az érdeklődés, s mostanában arra figyeltünk fel, hogy egyre több kezdő, többségükben tizenéves srácok jelentek meg kérdezőként.

Nekik – de nem csak nekik! – indítottuk el galambegészségügyi rovatunkat, amelynek első részét már fel is töltöttük és az oldalfej lenyíló menüjében találhatjátok meg. Hónapok óta gyűjtögetjük az információkat, amelyeket vegyítve, összeszerkesztve adunk közre annak érdekében, hogy aki most indul, vagy elbizonytalanodott egy-egy probléma megoldása közben, segítséget kapjon tőlünk.

SZABADON OLVASHATÓ IKON-150Nem állítjuk, hogy a mi tanácsaink az egyedül üdvözítők. Sőt! Arra biztatunk mindenkit, hogy elolvasva sorainkat, gondolkodjon el és döntsön maga, mit tesz, vagy mit nem tesz meg. Így szerezhet tapasztalatokat, s fejlődhet sportunkban. Hát ha még talál egy olyan sikeres versenyzőt a környezetében, aki hajlandó vele megosztani saját tapasztalatait – nos, akkor elmondhatjuk, hogy jó úton jár.

Lehetőség van egyszerűen kérdéseket is elküldeni nekünk, aki úgy látja, szüksége van rá, éljen a lehetőséggel. A lehető legrövidebb időn belül válaszolunk.

De elmondhatjátok véleményeteket ti magatok is, ezzel segítve azokat, akik szeretnének bajnokok lenni egyszer. (Furucz Zoltán)

Figyeljünk rá: anyagcsere, méregtelenítés, teljesítmény
Küldöttgyűlés: a feljelentgetéseket meg kell előzni

Hozzászólások

VASÁRNAPI LEVÉL: Galambegészségügy mindenkinek — 1 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..