Szolgálati közlemény: megújult videós oldalunk

Furucz ZoltánAz elmúlt években meglehetősen sok videót készítettünk, amelyeket egyrészt az éppen aktuális cikkhez csatoltunk, másrészt A postagalamb nyomtatott változatát olvasók számára DVD-re írtunk fel. Az utóbbi időszakban például rendszeresen tudósítottunk ily módon a szövetség küldöttgyűléséről, megmutatva a legfontosabb döntéseket, a vitákat és a választásokat.

Egy olvasónk hívta fel a figyelmünket arra, hogy az oldalfej alatt található lenyíló menüben a videóknak csak egy kis része érhető el. Ezért az elmúlt hetekben folyamatosan kerestünk egy olyan megoldást, amellyel bemutathatjuk mindegyik, általunk készített filmet. A fejlesztés most lezárult, néhány napja egy új felépítésű oldalt találnak olvasóink, ezen ott van az összes videónk.

Reméljük, ennek kezelése senkinek sem okoz gondot. A képre kattintva megjelenik a videó leírása, s ezután egy újabb kattintással elindítható a vetítés.

Ha mégis valaki elakadna, kérjük, jelezze, szívesen segítünk.

Jó szórakozást kívánunk! (Furucz Zoltán)

Ismét jól járnak a derbyzők: takarmány, gyógyszer
Szeles, hűvös, esős időjárásra számíthatunk a hétvégén

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .