A balga cannabistermesztőt a galambok buktatták le

galamb a vízpartonA 43 éves díler spe­ci­á­lis lám­pák se­gít­sé­gé­vel ter­mesz­tette ott­ho­ná­ban a can­na­bist, ez okozta ké­sőbb a vesz­tét. Fé­nyük ugyanis olyan me­le­get va­rá­zsolt a ház köré, hogy ga­lam­bok egész se­re­gét von­zotta a te­tőre. Ezt szúr­ták ki a rend­őrök, akik végül le­fog­lal­ták a több mint húsz­mil­lió fo­rin­tot érő ül­tet­vényt.

Álmában sem gondolta volna a 43 éves drogdíler, hogy a 48 ezer fontot érő cannabis ültetvényére a háza tetején békésen melegedő galambok miatt bukkannak majd rá a rendőrök – írja a Mirror nyomán a ripost.hu.

A különös rajtaütés az angliai Merseyside nevű városkában történt, egy hideg téli napon. A férfi akkor már jó ideje termesztette otthonában a cannabist, amit speciális lámpák segítségével nevelgetett. Arra azonban nem számított, hogy a lámpák fénye olyan meleget varázsol a ház köré, hogy annak még a környék szürke szárnyasai sem bírnak majd ellenállni.

Így történhetett, hogy közel 300 madár lepte el a városka egyetlen olyan háztetőjét, amire nem fagyott rá a dér. Mindez pedig a helyi rendőrőrs közvetlen közelében történt, nem csoda, hogy az egyenruhásoknak azonnal szemet szúrt a népes madársereg. Azonnal házkutatást rendeltek el, így bukkantak rá a pórul járt drogkereskedő ültetvényére, valamint egy cannabis-termelő berendezésre.

A 43 éves férfi hétfőn önként jelentkezett a rendőrkapitányságon, kihallgatása jelenleg is zajlik. ♦

2015-ben a Maraton Klub bajnoka: Ledó Gábor (F16, Lipót)
Takarmányozás-elmélet: a zsírok szerepe a repülésben

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..