A Pannon Maraton Klub elnöke a gyűrűk használatáról

gyűrűkA kedden Budapesten megtartott szövetségi elnökségi ülés után Mihalik Csaba, a Pannon Maraton Klub elnöke a következő közlemény megjelentetésére kért meg minket:

Az elnökségi ülésen szóba került a Pannon Maraton Klub idei gyűrűje. Bárdos István, a Magyar Postagalamb Sportszövetség elnöke a klub elnökének kérésére a nemzetközi szövetség, az FCI következő ülésén tájékoztatást kér arról, hogy átmeneti megoldásként a Pannon Maraton Klub FCI logó nélküli idei gyűrűit, valamint aranygűrűit elfogadják-e a nemzetközi eredmények számolásakor, figyelembe veszik-e az olimpiai és más nemzetközi kiállítások során 2017-ben.

Ezért Mihalik Csaba azt kéri az ilyen gyűrűkkel rendelkezőktől, hogy amíg a hivatalos válasz nem érkezik meg, ne, vagy csak saját felelősségükre használják az FCI logó nélküli gyűrűket, ha olimpiai vagy más nemzetközi versenyeken szeretnének galambjaikkal 2017-ben részt venni. ♦

Alapnevezés hagyományos órával versenyzőknek
Elnökségi ülés zárt, bár valójában mégis nyitott ajtóval

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..