Küldöttgyűlés 2016: a középpontban a pénzügyek

Kupai Béla-250A szövetség küldöttgyűlésének napirendjén rendszeresen szerepel az ellenőrző bizottság jelentése is, hiszen ez a grémium az, amely a tagság érdekeit szem előtt tartva rendszeresen megvizsgálja a választott testületek munkáját, illetve a szervezet pénzügyeit.

Az idén Kupai Béla, az EB elnöke nem volt könnyű helyzetben, mert ismert a mondás: a pénzügyekhez mindenki ért, ezért bár megpróbálta azzal megelőzni a feleslegesen indulatos vitát, hogy részéletesen beszámolt a tavalyi olimpia ellenőrzéséről, a célt nem sikerült teljesen elérnie: a hozzászólók között volt, aki vallatószékbe szerette volna ültetni az elnökséget.

A történtek tanulságait levonva később elhangzott: a jövőben a pénzügyi beszámolóhoz az elnökség részletes szöveges elemzést is fűz és így terjeszti majd a küldöttek elé. ♦

Levadászták az Iszlám Állam postagalambjait
A szövetség által támogatott idei versenyzési lehetőségek

Hozzászólások

Küldöttgyűlés 2016: a középpontban a pénzügyek — 1 hozzászólás

  1. Nem csak az idős emberek távolodnak el ettől a sporttól sokan válasszák inkább a családi békességet és rá unnak az indokolatlanul beszedett hatalmas röptetési pénzek beszedésére ezektől sokkal jobb a családi békesség ezek az emberek nem gondolják át hogy lassan eljön az idő hogy nem lesz kivel versenyezni .

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..