Csütörtökön délután három órakor temetik Kurucz Attilát

Kurucz-Attila-232x300 A Sportszövetség Elnöksége, a Dunakanyar Tagszövetség és az A42 Vácduka egyesület mély megrendüléssel tudatja, hogy a Nemzet Galambásza, a Magyar Postagalamb Sportszövetség, a Dunakanyar Kerület és az A08 Vác egyesület korábbi elnöke, Kurucz Attila Sporttárs életének 78. évében, 2016. május 26-án elhunyt.Temetésére 2016. június 9-én, 15 órakor kerül sor a Vác-Alsóvárosi temetőben (Avar u., Hétkápolna).

Kurucz Attila több mint 60 éve volt tagja a szövetségnek, 17 éven keresztül (1978-1985) töltötte be a Magyar Postagalamb Sportszövetség elnöki tisztségét, valamint több éven keresztül volt a Dunakanyar kerület vezetője – olvasható a szövetség honlapján..

Tevékenységével rendkívül sokat tett a a magyar postagalambászat fejlesztéséért és fejlődéséért, széleskörű kapcsolatokat épített ki hazai és nemzetközi szinten egyaránt, amelyet az is jelez, hogy a német szövetség tiszteletbeli tagja volt.

Barátai, sporttársai búcsúznak tőle. ♦

Eltemették Kurucz Attilát, szövetségünk volt elnökét
A hétvégén nyár lesz egy-egy záporral, esetleg zivatarral

Hozzászólások

Csütörtökön délután három órakor temetik Kurucz Attilát — 1 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..