Szolgálati közlemény: az ördögök legyőzve!

zolika2007_2A technika ördöge – írhatnám, de ez több volt, mint ördög. Egész hadsereg. Amely folyamatosan ellenünk dolgozott…

Néhány hete elvesztettünk egy csatát: valami hernyó került a rendszerbe és folyamatosan megakadályozta, hogy dolgozhassunk honlapunkon. Próbálkoztunk ezzel-azzal, kisebb eredményekkel, de csak mostanra sikerült eljutnunk odáig, hogy leírhassuk: ismét urai vagyunk a helyzetnek!

A postagalamb a magyar postagalambászok legjobb lapja – olvashatod szlogenünket és ez igaz. Az internet szabadságát kihasználva sokan próbálkoznak blogok írásával, innen-onnan összeszedett információk eljuttatásával másokhoz, de aki egy kicsit is tájékozott, tudja, hogy újságot írni, szerkeszteni egy szakma. És nem hátrány, ha a postagalambot nem csak a villanydrótról ismeri a szerző.

Tehát az oldal – remélhetően most már hosszútávon – zavartalanul üzemel. Megkezdjük a kisebb tatarozási munkálatokat és a korábbi gyakorlatnak megfelelően rendszeresen teszünk fel friss cikkeket. Az elmúlt hetekben az archívumunk volt a legnépszerűbb, ezután majd az új tartalom lehet vonzó.

Jó böngészést kívánunk! (Furucz Zoltán) ♦

Kutyakajaként végzik a szentesi galambok
VASÁRNAPI LEVÉL: Az ellenőrzéstől a bizalomig

Hozzászólások

Szolgálati közlemény: az ördögök legyőzve! — 2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..