Vasárnap vásár lesz Kerepesen nagy árengedményekkel

Szinte nem telik el nap, hogy ne hívnák telefonon Nagypál Lászlót, a Galamb Hungária ügyvezető igazgatóját és érdeklődnének, hogy ezt vagy azt meg lehet-e majd venni a vasárnapi szezonnyitó galambász vásáron. A válasz mindig ugyanaz: amíg van raktáron, addig igen.

Immár hagyomány, hogy márciusban rendkívüli kedvezményekkel várják a galambászokat a kerepesi telephelyen. Az idén március 26-án vasárnap 8 és 12 óra között lesznek nyitva a kapuk. Bár a meteorológusok némi lehűlést jósolnak, megtudtuk, hogy mindenre felkészültek. Ha esetleg esni fog, fedett helyen is lehet vásárolni, beszélgetni.

Nagypál László kiemelte: mint ahogy korábban meghirdették, elsősorban a kisebb-nagyobb közösségeket szeretnék ezúttal kiemelten támogatni, ezért például 25.000 Ft feletti vásárlás esetén 10 %, 50.000 Ft feletti vásárlás esetén 15 %, míg 200.000 Ft feletti vásárlás esetén: 20 % a kedvezmény. Érdemes tehát összefogni és együtt vásárolni, s a fizetés után megosztozni a dolgokon.

Korábban az is hagyomány volt, hogy egy közismert hazai vagy külföldi előadót is meghívtak. Az idén is ezt tervezték, de sajnos egy váratlan utazás keresztülhúzta a számításokat, ezért ezúttal ez most elmarad. “Majd legközelebb” – tette hozzá Nagypál László. ♦

Újra ragyog a Közép–Dunántúli Kerület csillaga

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .