Berepült galambok rovat – segíts a szerkesztőknek!

Furucz ZoltánA postagalamb webes oldalának elindítása óta működik berepült galamb szolgáltatásunk, amelynek révén – bár nem számoltunk utána – bizonyára több száz galamb került haza. Mi is meglepődtünk, milyen nagy az igény olvasóink körében, ezért kezdetben még külön hírlevelet is küldtünk, ám rájöttünk, hogy rovatunkat nagyon sokan böngészik végig rendszeresen, hogy megtalálják elveszett galambjukat, ezért, mint feleslegeset, megszüntettük.


Egy ideig úgy működött a rendszer, hogy a megnyitott oldalon egy űrlap kitöltésével lehetett elküldeni a legfontosabb adatokat, amelyeket munkatársaink több-kevesebb rendszerességgel feltöltöttek egy adatokat tartalmazó táblázatba. Így egy kicsit lelassult a folyamat, mert más feladatainktól függően nyúltunk csak hozzá az oldalhoz, de – működött!

Cikkünk teljes terjedelmében szabadon olvasható!

Több olvasónk jelzése alapján megpróbáltuk gyorsítani a dolgot, ezért néhány hónapja egy teljesen önálló, szerintünk jól kezelhető és átlátható oldalt hoztunk létre a berepült galamboknak. Ám azt tapasztaljuk, hogy bár itt a versenyszezon, alig töltenek fel új adatokat olvasóink, így aztán az egész adatbázis szép lassan leült. Annak ellenére, hogy a bejelentkezéshez nem kell regisztráció, mindenki maga írhatja be a legfontosabb információkat, amelyek a végén egy gombnyomás után azonnal megjelennek.

Hogy még többet segítsünk, néhány hete a főoldalon kis linkeket is elhelyeztünk, amelyek segítségével emailben is be lehet küldeni a berepült vagy elveszett galambok adatait, amit kollégáink feltöltenek. Emellett belinkeltük a szövetség gyűrűkereső oldalát is, hátha ez meggyorsítja, hogy minden eltvédet galambunk visszataláljon dúcába.

A berepült galamb rovat mindezek ellenére nem működik. Ezért kérjük, segíts! Válaszolj kérdéseinkre – erre június 30-ig lesz lehetőség – és mondd el, milyen lenne egy jól működő rovat. Július elején ennek megfelelően még egy kísérletet teszünk a rovat átalakítására és lendületbe hozására.

Ha segítesz, köszönjük. Ha közvetlenül nekünk szeretnéd elmondani véleményed, kérlek, küldj emailt ide kattintva! (Furucz Zoltán)


[poll id=”19″]

[poll id=”20″]


 

Ad Schaerlaeckens: Az egyetlen bizonyosság
Gombák és galambok, avagy hogyan legyünk sikeresek? Jan Hooymans szerint érdemes befektetni a tenyészgalambok vásárlásába

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .