Változások a Benzing termékek forgalmazásában

Benzing Atis TOPA Benzing órák ellenőrzését javasolják a cég termékeinek hazai forgalmazásával foglalkozó szakemberek, Gajda Gergő és Tóth Viktor. Egyben felhívják a figyelmet, hogy megszűnik a tüske chipgyűrűk gyártása. Az alábbiakban a közlemény szövegét olvashatják.


Értesítjük önöket, hogy változás történt a Benzing rendszerek piacán. 2014. január 1-től a Benzing cég nem forgalmazza a Benzing icom, azaz kombinált gyűrűbe való "tüske chipgyűrűt", illetve a Benzing BR típusú chipgyűrűket. Csak a Benzing Pro-1 es chipgyűrűket fogja értékesíteni.

A cikk teljes terjedelemben szabadon olvasható!

Aki több kombinált gyűrűvel rendelkezik, ajánlatos még idén megvásárolni abba a chipgyűrűt.

A Benzing Express, illetve Atis Top órákkal továbbra is lehet versenyezni, szó sincs és nem is volt ezen órák forgalomból való kivonásáról.

Minden 2002 és 2004 között gyártott Express és Atis Top versenyóra tulajdonosának javasoljuk, hogy vizsgáltassa meg az órát, ugyanis az elmúlt hetekben több órát hoztak akkumulátor kimerülés miatt, Ezek az órák 8-10 éve működnek, sok helyen nem ellenőriztették az akkumulátor állapotát.

Árulkodó jeleki az akkumulátor gyenge működésénél:

– halkabb csippanás,

– kérdőjelek a titkos kód ellenőrzésénél,

– az óra üzemeltetés közben kikapcsol, majd ismét bekapcsol,

– bekapcsoláskor lassabban tölt be a megszokottnál,

– a kijelzőn olykor elsötétednek a karakterek,

– nehezen vagy sehogy nem párosodik az anyaórára. ♦

Döbbenet: ilyen startot el sem tudtunk képzelni!
Roger Wits (Bierbeek, Belgium): szenvedély és hendikep - ahogy a tolószékből látszik

Hozzászólások

Változások a Benzing termékek forgalmazásában — 1 hozzászólás

  1. Kiss Ferenc A Magyar Postagalamb Szövetség részére elküldött levelem! Tisztelt Bárdos István Elnök, Belák Ottó Versenybizottság Elnöke, Gyulai József Fegyelmi Bizottság Elnöke, Dr. Rózsa Ernő Ellenőrző Bizottság Elnöke! Azzal kéréssel fordulok önökhöz, hogy felmerül a gyanúja 2013.-ban A Dél Tisza Tagszövetségben nem egyenlő feltételekkel nem a versenyszabályzat szerint mennek a versenyek! Kérem így a Magyar Postagalamb Szövetségtől az internet-en látható a két videó film láttak alapján vizsgálja ki mért történnek meg, ilyen esetek: https://www.facebook.com/photo.php?v=550082698372535 https://www.facebook.com/photo.php?v=550079145039557 vonja felelősségre azokat a vezetőket és azokat a személyeket akik erről tudtak példa értékű büntetést hozzon, mert a Magyar Posta galambászat nem engedhet meg soraiban ilyen embereket. Kérem, hogy azt is vegyék figyelembe a sofőr 13 éve van alkalmazásba a Dél Tisza Tagszövetségnél így van rutinja. Valószínű évek óta így vagy ehhez hasonlóan folytak a versenyek így feltételezem, hogy több éve a csalás gyanúja.

    Mire alapozom gondolataimat a 2 felvételen látható más más helyeken vannak a galambok kiengedve feltételezem ezek más más tenyésztők így egyenlő esély megszűnik. Minden tag befizeti a tagszövetsége azokat a költségeket az évre azzal gondolattal, hogy egyenlő eséllyel és feltétellel indul a tagszövetség által versenyeken ez mindenkinek pénzbe kerül ezért a pénzért nem versenyszabályzat szerint versenyzik mint a 2 felvételen látszik. Az okirat hamisítás a versenyjegyzőkönyv alapján merül ki ahol versenyző szabályzat kimondja minden felengedésnél 2 főnek kell lenni.

    Kérem e gondolatok után a legnagyobb tudásuk a törvények tisztességes betartásával vizsgálják ki az esetet mutassanak példát a Magyar Postagalamb társadalomnak, hogy az ilyen eseteket csírájában azonnal ha kell visszamenőleg megbüntetik. Nem engedheti meg a Magyar Postagalamb társadalom aki 2 év múlva Olimpiát rendez, hogy az olimpián a csalók országa " gúny " nevet adják nekünk, mert ilyen esetekben nem járunk el és azok képviselnek minket akik csalnak azok képviseljenek minket akik tisztességgel becsülettel nyernek!

    Tisztelettel: Kiss Ferenc

    Ui: Önök mikor e levelet olvassák az internet-es oldalakon nyílt levélbe más sporttársaik elolvassák és várják a Magyar Postagalamb Szövetségen belül azok az emberek ez esett kivizsgálási jó körébe tartozik milyen szinten kezeli e nagyon csúnya dolgot ami megtörtént.!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .