Fontos hír: frissíteni kell több Benzing óra szoftverét

Benzing clubsystem-250Frissíteni kell a Benzing órák egy részének szoftverjeit – áll abban a közleményben, amelyet az e típust forgalmazó vállalkozás nevében Gajda Gergő minden tagszövetséghez eljuttatott. A változásokra a szigorodó szövetségi előírások miatt van szükség.

A fontos frissítés elvégzésére egy felkészült kis csapat állt össze, amely a kerületekkel és az egyesületekkel egyeztetve bejárja az országot és a helyszínen végzik el munkát. Természetesen nem tudnak felkeresni minden Benzing-tulajdonost, de egy adott napra összegyűjtve az órákat, megoldható e nagy szakértelmet igénylő feladat.

Gajda Gergő írásban is szétküldött tájékoztatójából kiderül: az új verziójú programok telepítésének elrendelése nem vonatkozik a 2013-ban és a 2014-ben gyártott vagy már szervizelt órákra!

A program telepítésének költsége 3000 forint, de természetesen meg kell téríteni a kiszállási díjat is.

Felhívják a figyelmet arra is, hogy a Benzing órák esetében az alapnevezéseket csak az arra kijelölt személyek végezhetik, országos szinten 13,  továbbképzésen részt vett alapnevező! Az alapnevezések elkészítésének befejezésekor az alapnevezők a nevezések egy példányát a
3022 Lőrinci, Erőmű tér 7. 1/3 címre elküldik.

Csak az új szoftverrel működő órák, és a Benzing-Pro-1 Hitag-S típusú chipgyűrűk, illetve csak a szakszerűen elvégzett alapnevezések esetén javasoljuk a versenyengedély kiadását – írják közleményükben. Az alapnevezés költsége egységesen az egész országban galambonként 50 forint.

Az egyesületekben 2015-ben csak a Benzing Club System használatával lehet versenyezni, illetve a Benzing Pro-1 chipgyűrű használata is kötelező.

Fontos hír, hogy a Benzing rendszerek kompatibilisek lesznek a Bricon rendszereivel, de továbbra is csak a saját kiegészítőivel működnek (chip, antenna).

Akinek további információra van szüksége, telefonon is érdeklődhet Gajda Gergelynél a 70/601-6090-es telefonszámon, illetve szeretettel várnak minden érdeklődőt a 34. Postagalamb Olimpián a Benzing cég standján. ♦

Nagy Mihály a világbajnok: HU14-15-02142
Szombaton Vácott lesz a világbajnokság záróversenye

Hozzászólások

Fontos hír: frissíteni kell több Benzing óra szoftverét — 1 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..