VASÁRNAPI LEVÉL: Az ellenőrzés mindent rendben talált

Furucz ZoltánAz elmúlt héten vasárnap arról írtam, hogy feljelentették a bajnokot. Aki ezen érthetően felháborodott, egyesületének tagjaival együtt, mert a vád, miszerint a gyűjtéseknél, órabontásoknál, az eredmény kiszámításánál szándékosan ferdítettek, velük szemben is bizalmatlanságot keltett.

Már ott tartottak, hogy levélben kérik a szövetséget: minél előbb zárják le a vizsgálatot és arról tájékoztassák a széles közvéleményt. Néhány telefonhívás után azonban kiderült: nyitott kapukat döngetnek.

A szövetség honlapján ugyanis a hét közepén megjelent a következő tájékoztatás:

Bárdos István elnök úr részére

Tisztelt Elnök Úr!

A Magyar Postagalamb Sportszövetség 2014. december 16-án tartott elnökségi ülésén az SVB  feladatul kapta, hogy egy bejelentés alapján vizsgálja ki Németh György (06-os tagszövetség) 2014-es versenyévben elért csapat eredményének szabályosságát.

Ennek értelmében bekértem a versenyző 2014-es összes versenyének gyűjtési és bontási jegyzőkönyvét. Ezen iratok áttanulmányozása során nem tapasztaltam semmi olyan  szabálytalanságot, ami a bejelentést (amely szerint 3 csapatból lett volna összefésülve a csapateredmény) igazolná!

Egyeztetve a 06. Tagszövetség VB-elnökével arra a következtetésre jutottunk, hogy a
Németh György sporttárssal szemben tett bejelentés alaptalan volt.

2015. február 10.

                                                                     Konrád János SVB elnök

A történet tehát megnyugtatóan zárult le. Most már csak a mindeddig ismeretlen feljelentőnek kellene elgondolkodnia azon, hogy kellő bizonyítékok nélkül szabad-e, lehet-e mást megvádolni. Nagyjából sejtve, hogy ki állhat a háttérben, nincs kétségünk, hogy az illető ezekre azonnal rávágná: szabad. (Furucz Zoltán)

Tavasz eleji ötlet: etessünk a galambokkal kelkáposztát!
Hoppá! Most négy könyv is megjelent szinte egy időben

Hozzászólások

VASÁRNAPI LEVÉL: Az ellenőrzés mindent rendben talált — 3 hozzászólás

  1. Valószínű nem az a feljelentő akire mindenki gondol! Ezt az állat fajtát szerető emberek, ezen a szinten vannak? Nem hinném! Iszonyatos munka, pénz, idő és nem kevés szerencse, van egy első vagy egy tartósan jó szereplés mögött! Na most akinek nincs meg ezek közül valami és nem jön az eredmény? akkor az írígység lép centrumba! Ártani? Bántani? Középpontba kerülni nyíltan és kiállni véleményünkkel? az a korekt! Feljelenteni könnyű,sunnyogva hátulról! Szítani lázítani az megy mindenütt! HOBBY erősen csak az nem más!!!Szeretjük az állatokat! Közösségbe lenni, versenyezni, izgalomba lenni, haza jön , mikor jön,mért nem jön? Üdv. Bódi Tibor

    • HOBBY bizony, nem más. Úgy is kellene kezelni, nem rákényszeríteni másokra a “törtetők” által diktált tempót, programot.Szakosodás! Ja, hogy akkor a röptetési költségük magasabb lenne? Nem lehetne másokra szétosztani? (Lásd Galamb Derby Klub, darab/ Ft) Nagyobb állomány, nagyobb esély,ez kell nekik. Csak a röptetési-költségen osztozzunk. Más magyarázat nincs rá. Tudomásul kellene venniök, hogy nem mindenkinek ez a legfontosabb!!! Másoknál más a sorrend, ez csak HOBBY!

  2. Röviden!

    Az általam kezdeményezett Ügyészségi vizsgálat lezárult. NEM-TÖRTÉNT SEMMI!! Az Ügyészség csak azt vizsgálja, hogy az alapszabály és egyéb szabályzat meg felel-e a törvényeknek.Egyebekben az egyesület és a kerület vezetősége (elnöke) azt csinál amit akar. A kutya sem törődik vele! A tag elmehet Bíróságra vagy kiléphet. HAJRÁ AKARNOKOK, SZABAD A PÁLYA!!!!
    LEGYEN EZ TANULSÁG MINDENKINEK!! SZÉP JÖVŐT!

    ÖRÜLÖK, HOGY KILÉPTEM!

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..