“Némá”, ebben a reklámban egy galamb táncol

mozgo-galambHa már láttak olyan reklámot, amelyben egy galamb skankel, azaz ska zenére topog, akkor menjen tovább, nincs itt semmi látnivaló. Ha nem láttak, akkor nagyon gyorsan mozgassa lejjebb a szemét a lényegre!

A Virgin bankjának új reklámjáról van szó, és tényleg nem vitték túlzásba. Az üzenet egyszerű: There is money, and there is Virgin money, ezzel valami olyasmire akarva utalni, hogy a Virginnél még a pénz is jobban érzi magát.

SZABADON OLVASHATÓ IKON-150A reklám is annak jegyében született, hogy a készítők úgy gondolták, a bankok a világ legunalmasabb dolgai, és sokszor még ugye tisztességtelen extraprofitot is behajtanak ügyfeleiken, és hát persze hogy a Virgin nem ilyen, vagy ha ilyen is, legalább minden eszközzel megpróbálják elérni, hogy a reklám megnézése közben az embernek ez ne jusson eszébe.

És csak azon rötyörésszen, hogy “némá, ez a galamb bólogat”. Méghozzá a The Selecter nevű brit formáció On My Radio című számára – írja a Kreatív.

A reklám készítése során minden mozdulat egy galambtól származik, állítólag nincs is benne animáció, csak “kreatív vágás”. ♦

Galamb Derby: Paulovics Róbert a bajnokok bajnoka!
Nagy Mihály a világbajnok: HU14-15-02142

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..