VITA A JÖVŐRŐL: nincs időnk késlekedésre!

konfliktusÚjabb levelet kaptunk egy kiváló versenyzőtől, aki egy ideje hátat fordított a szövetségi hivatalos versenyeknek és mostanában a Derby Klubban ér el nagy sikereket. Többen telefonon mondták el véleményüket szerkesztőségünknek. Az álláspontok csaknem azonosak abban, hogy a sok feltorlódott problémát végre el kell kezdeni megoldani – és nem szabad tovább halasztgatni a cselekvést!

Vasárnapi levelünkre is többen reagáltak. Kérjük, ha valakinek van véleménye, írja le és küldje el szerkesztőségünknek. Várjuk azok írásait is, akik konkrét javaslataikat fogalmazzák meg egy-egy megoldandó feladattal kapcsolatban.

“Tisztelt Bárdos Elnök Úr!

Évek óta foglalkoztat a gondolat, erőt és elszántságot merítettem támogató gondolataim megírásához. Versenyző típus vagyok, ízig-vérig galambász és csak a versenyzés érdekel. Az az érzés, amikor a kiállításon, a díjkiosztón értékeli a közösség az eredményeket, semmihez sem hasonlítható. Több ezer hozzám hasonló galambász ezért a nagyszerű érzésért hozott létre közösséget, amit hívhatunk szövetségnek is.

Tisztelt Bárdos Úr! Ön, önök ezt a nagyszerű érzést, közösségi élményt vették el a magyar galambászoktól. Sajnos mindezt úgy, hogy nem keveset fizetünk, fizettünk az elnökség fenntartásáért. Úgy érzem, érezzük, hogy a vezetőség által gerjesztett bürokrácia rátelepedett a galambsport nyakára, és szép lassan megfolytja azt.

A szakmaiság szintén eltűnt a galambász közéletből. Csak a betarthatatlan szabályokról, szankciókról és kötelező befizetésekről szól a sportunk. A legutóbbi újraválasztásakor ön személycseréket hajtott végre. A szakmaiság szlogenjével, de sajnos láthatjuk, hogy semmi nem változott. Sok vezető egy fél szezont sem tud végigröptetni. Egész évben van 8-10 helyezésük. Továbbá egy börtönviselt ember adja önnek a rosszabbnál rosszabb tanácsokat.

Kérdem én, hol itt a szakmaiság?!

Szomorúnak és egyben felháborítónak tartom, hogy az elmúlt hetekben a megjelent, önhöz címzett írásokra ön nem reagál. Kérem önt, hogy térjen vissza a 20 évvel ezelőtti önmagához, amikor még élt-halt a galambokért, a galambászokért. Kérem önt késlekedés nélkül kezdje meg a reformokat. Ne kizárjon, és megszorítson, hanem tárja ki és színesítse sportunkat.

                          Tisztelettel:

                                                                                                Szabó Imre
                                                                            a volt A24 egyesület alapító elnöke
                                                             többszörös kerületi és többszörös országos bajnok” ♦

VITA A JÖVŐRŐL: "Vártunk a dúcbajnokságra, hiába!"
VASÁRNAPI LEVÉL: Mire várunk? Tapsra?

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..