betegségek

Akik komolyan versenyeznek, tudják, a sikerhez három dolog kell: jó galambok keményen szelektálva, művészi takarmányozás és – mindennek az alapja – egészséges galambok.Ez utóbbi nélkül még a legjobb tenyésztők sem tudnak élhelyezéseket elérni.

Az igazán hozzáértők azonban azt is tudják: a gyógyszerekkel és az egyéb kiegészítőkkel csínján kell bánni. Nem igaz az a nagyon leegyszerűsítő hozzáállás, hogy ezt vagy azt beleöntöm az ivóvízbe, a madarak megisszák és hopsz, jönnek, mint a villám.

Ilyen nincs!!!

A következő oldalakon a galambok betegségeit, azok tüneteit, a megelőzés és a gyógyítás lehetőségeit vesszük számba. Gyógyszereket konkrétan nem ajánlunk, de aki a hatóanyagok alapján keres, biztosan talál.

Mindenkinek azt tanácsoljuk: évente akár többször is állatorvossal végeztessen állományellenőrzést, ha pedig betegség tüneteivel találkozik, forduljon szakemberhez.

Kattints a betegség nevére és máris olvashatod a legfontosabb információkat!

1. a himlő


Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..